Utsatt: Solid Blake, Reidar Bruun +++ (NO)

Østre informerer:

Dette arrangementet er utsatt. Dette gjør vi med bakgrunn i Bergen kommune og FHIs vedtak og restriksjoner for å forhindre smittespredning av Korona-viruset. Vi velger å utsette arrangementene for å sikre at både arrangører og publikum for en best mulig kulturopplevelse. Ny dato publiseres snarlig.

Tekst fra arrangør:

( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) LET'S VODKA 3 ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

14. Mars kommer Let’s Vodka tilbake til Østre, og vi presenterer ingen mindre enn selveste Solid Blake! Reidar Bruun står trofast bak dj-pulten som resident dj, og vi presenterer vår egen LET’S VODKA ZINE. I første etg vil også flere lokale dj’s spille på rotasjon og gi deg den perfekte musikken til en svett pause fra dansingen.

TECHNO - ELECTRO - HOUSE - BREAKS

ØSTRE / 14. MARS / 23-03 / CC: 120 / ID: 18 /

SOLID BLAKE

Emma «Solid» Blake er en DJ og produsent som, originalt fra Glasgow, nå er en essensiell del av den boblende klubbscenen i København. De siste årene har hun brukt på å bygge opp sitt glødende rykte i byen, og er en del av det beryktede DJ-kollektivet Apeiron Crew. Hun er blitt portrettert i DJ MAG, levert et forrykende Boiler Room set, opptrådt på Dekmantel, og har et månedlig show på Rinse FM.

Med en rastløs 4-spors EP på det Berlinske plateselskapet SSBB er hun også en svært sterk produsent, plassert mellom skygger av skitten electro og intens tekno som København har blitt kjent for de siste årene. Hun er tatt under vingen den legendariske DJ Stingray noe som vises i produksjonen hennes gjennom nådeløse klubblåter som dømmer deg til å danse, simpelthen uten sjanse til å anke saken.

Opptredener på klubber som Berghain, Robert Johnson og Fabric viser at Solid Blake er en DJ du er nødt til å få med deg. Vi gleder oss til en av Europas mest ettertraktede dj’s kommer til Bergen!

https://soundcloud.com/solid_blake

LET’S VODKA ZINE

«Defining the grey space between techno and technology»

HJ og Laffi forsøker å fange techno i en kunstform som øye kan se. Kombinasjoner av ulike estetikker på tvers av internettet, skamløse inspirasjonskilder og lav terskel for visuell overbelastning. LET’S VODKA ZINE er en visuell manifestasjon av hva tekno er, eller kan være, i den digitale tidsalder.
Zinen vil ligge tilgjengelig i første etg, med en rekke trykk og bilder fra zinen hengende ulike steder på Østre.

REIDAR BRUUN

Reidar Bruun er det nye house & tekno-prosjektet til Peder Niilas Tårnesvik. Under dette navnet utforsker han klubb-musikkens rammer både som produsent og dj. Musikken er kanskje mer avgrenset i form av sjanger, men den er bryr seg mindre om detaljer og mer om dansegulvet. Navnet "Reidar Bruun" kommer av den norske klubbsjelen, hvor både musikken og landet har kommet fra skranglete røtter og uhøytidig estetikk. Housemusikk står som en bauta i den norske klubben, hvor den kontinuerlig utvikler seg i spiraler rundt om i rommet. Repeterende men ny, gjentagende men fremadstormende. Reidar Bruun has entered the room.

Reidar Bruun slipper sin første låt fredag den 13. mars!

https://soundcloud.com/reidarbruun

I første etg. vil også DJ's Monslaup, Zaffer og Will.He.Is stå for musikken på rundgang gjennom kvelden.


By: Ekko